Blue-Bot Bluetooth Robot (nieuwe versie 2019)

Schrijf de eerste review over dit product

Op voorraad

Verzending is op 19/08/2019. Levering is dan de volgende dag!

De Blue-Bot® helpt je programmeren, debuggen en simuleren van algoritmen. Plan een algoritme op het scherm van je apparaat en via Bluetooth zal de Blue-Bot® de opdrachten uitvoeren. Zie de onderdelen zitten in de Blue-Bot® door een transparante buitenkant - kinderen kunnen de binnenkant zien!

• Blue-Bot
  • Hoe werkt de Blue-Bot?

• Gebruik de Blue-Bot® als een normale Bee-Bot® en programmeer op de robot zelf
  • Geschikt voor het uitvoeren van 45 graden draai en je kunt herhalingen in het algoritme aanmaken
  • De Blue-Bot® is oplaadbaar en past op de standaard Bee-Bot® Docking Stations
  • USB-kabel voor het opladen
  • Compatibel met iOS en Android (PC en Mac-versies komen binnenkort!)

LET OP: Blue-Bot® is compatibel met elke iOS-apparaat met versie 3.0 / 4.0 + EDR Bluetooth (bv iPad3 en later, iPhone 4s en later) Controleer uw apparaat specificaties om ervoor te zorgen dat het compatibel is.

Download de app Blue-Bot®, de nieuwste toevoeging aan de robot familie. De app stelt je in staat om een ​​algoritme te schrijven, te verzenden en dan zal de Blue-Bot® je instructies volgen. Er zijn tal van functies, die het schrijven van algoritmen zowel leuk en leerzaam maakt. De Blue-Bot App is gratis te downloaden in de Google Play Store en in de Apple Store.

MerkTTS
EAN code9786041072992