Learning Resources Let's Go Code! Activiteitenset

Schrijf de eerste review over dit product

Voorverkoop

Verzending is op 21/01/2019. Levering is dan de volgende dag!

Kinderen zullen veel plezier hebben tijdens het opbouwen van grove motoriek door te stappen, springen en draaien. Deze set laat kinderen kennis maken met vroege codeer- en programmeerideeën zonder elektronica. De kleurengids bevat voorbeelden van doolhoven en een coderingsoverzicht. Matten meten 25 x 25 cm.

Educatieve voordelen Leerstijl: Visueel, Kinesthetisch, Tactiel Vaardigheidsontwikkeling: kritisch denken, sequentieel denken, probleemoplossing, grove motoriek, richtingsgevoel, volgende richtingen.

Educatieve voordelen Leerstijl: Visueel, Kinesthetisch, Tactiel Vaardigheidsontwikkeling: kritisch denken, sequentieel denken, probleemoplossing, grove motoriek, richtingsgevoel, volgende richtinge.

Inclusief:

• 20 Foam doolhofmatten