Bee-Bot Ridders en Kastelen Mat van Stof

Schrijf de eerste review over dit product

Voorverkoop

Verzending is op 26/10/2020. Levering is dan de volgende dag!

Verander de Bee-Bot in een ridder en voltooi de opdrachten in het kasteel!

De Bee-bot mat die je ontvangt is gemaakt van stof. Dit is ideaal, want deze mat kun je gewoon opvouwen. Een super oplossing en nooit meer een gekreukte mat. Je ontvangt ook de download met daarin een korte uitleg, de mat om te printen, het ridderbee-botjasje en handige kaartjes om opdrachten mee uit te voeren.

De mat is ontworpen door meester Sander om in te zetten in de onderbouw. Natuurlijk getest met kinderen en die zijn super enthousiast. Deze mat kan tevens dienen als praatplaat en past uitstekend bij het thema ridders/kastelen/geschiedenis rondom de kinderboekenweek 2020.

• Bee-Bot Ridders en Kastelen Mat van Stof

Verander de Bee-Bot in een ridder en voltooi de opdrachten in het kasteel!

MerkRekenwinkel
EAN codeNee