Dash en Dot

Dash en Dot

Dash & Dot van Wonder Workshop zijn het nieuwste leermiddel om kinderen (tussen de 5 en 12 jaar) in een volledige leerlijn kennis te laten maken met programmeren. De ‘21st century skills’ staan hierbij centraal. Programmeren is kinderspel voor kinderen, met deze stevige en uitdagende robots die volledig zelfstandig door hen bestuurd kunnen worden. De robots kunnen niet alleen op afstand bestuurd worden, maar via vier gratis programmeer-apps (beschikbaar voor iPad- -iOS- en Androidtablets) leren kinderen alle fundamentele processen voor deze taal van de toekomst.
Onderwerpen zoals creatieve probleemoplossing, wiskunde, algoritmes- of zelf muziek maken, de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Afhankelijk van hun leeftijd of ervaring kunnen andere apps worden aangeboden aan kinderen met telkens nieuwe uitdagingen.

Educatief
Door kinderen te laten werken met Dash & Dot leren zij spelenderwijs op een uitdagende en educatieve manier de vaardigheden van het programmeren. Dash & Dot zorgen ervoor dat de creativiteit en verbeelding van kinderen tot leven komen.

Creativiteit
Beide robots zijn te gebruiken met vier speciaal ontwikkelde apps. Tevens wordt er wekelijks nieuwe lesstof beschikbaar gesteld en verschijnt er maandelijks een speciaal Dash & Dot-magazine (US-English). Met deze ondersteuning zijn er eindeloze mogelijkheden voor de ontwikkeling van ieder kind.

Kindvriendelijk
Het gebruik van Dash & Dot is eenvoudig: ieder kind kan met deze robots aan de slag zonder dat het ervaring nodig heeft op dit gebied. Door de innovatieve apps, die zowel op de iPad als op Androidtablet gebruikt kunnen worden, kan ieder kind binnen een handomdraai van start.

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren