Google Expeditions Koffer - 30 brillen

Schrijf de eerste review van dit product

Voorverkoop

Verzending is op 15/07/2020. Levering is dan de volgende dag!

Koraalriffen bekijken of het oppervlak van Mars verkennen? Neem uw leerlingen mee op een educatief virtueel avontuur!

Zonder de klas te hoeven verlaten en schoolreis budgetten aan te spreken, kunt u met Google Expeditions Kit uw leerlingen overal ter wereld mee naartoe nemen. Met meer dan 1000 VR expedities en 100 AR expedities, is altijd wel een ervaring die op uw lessen aansluit. Zo geeft u het onderwerp dat u behandelt context. Leerlingen onthouden wat zij ervaren in VR beter dan informatie uit een tekstboek alleen. Niet alleen dat, maar leerlingen gaan maar wat graag aan de slag met VR!

Onze Google Expeditions Kist is een stevige aluminium kist. De binnenkant is voorzien van beschermingsmateriaal waarin een tablet en smartphones worden geschoven. Hierdoor zijn deze optimaal beschermd zodat de kist veilig opgeborgen of getransporteerd kan worden.
Alles is vooraf voor u geconfigureerd, geüpdatet en opgeladen, zodat u er direct mee aan de slag kunt. Tevens is een oplossing in de kist geïntegreerd voor het tegelijkertijd opladen van alle devices. Bij aankoop van een  Expeditions Kist personaliseren wij deze voor u door de kist buitenom te bestickeren met o.a. uw logo. Wij maken een ontwerp op maat en bestickeren ook de Expeditie VR-brillen voor u.

De kist bestaat uit de volgende onderdelen:

• Een robuuste aluminium slagbestendige kist.
  • Schuim voor indelen kist en bescherming apparatuur.
  • 30x VR brillen
  • 30x Smartphones
  • 1x Android Tablet
  • 1x Router