DJI

3 artikel(en)

1. DJI Mavic Mini Drone

DJI Mavic Mini Drone

De DJI Mavic Mini is de kleinste en lichtste DJI drone ooit. Door zijn compacte formaat steek je hem zo in je handbagage of jaszak en laat je de drone in de lucht waar je ook bent. Dankzij de verbluffende accucapaciteit leg je al je avonturen vast zonder dat je continue bang hoeft te zijn dat je batterij leeg is.

Compacte alleskunner

Met de Mavic Mini weegt slechts 249 gram en is zo compact dat hij in je jaszak past. Ondanks zijn compacte afmetingen is de Mavic Mini een ware alleskunner en beschikt hij over een hoogwaarde 2.7K en 30 beelden per seconde videofunctie en een 12 MP fotofunctie . Omdat de drone zo licht van gewicht is neem je hem mee tijdens al je reizen zonder dat je last hebt van het gewicht. Naast een vernieuwde beeldsensor beschikt de drone over een 3-assige gimbal die ervoor zorgt dat je beelden nog stabieler zijn en het maken van onscherpe beelden vrijwel onmogelijk is.

2. DJI RoboMaster EP Core

DJI RoboMaster EP Core

De RoboMaster EP Core is gebouwd om leren naar een hoger niveau te tillen. Deze geavanceerde educatieve robot biedt een alles-in-één oplossing voor STEAM activiteiten en biedt artificial intelligence (AI) en programmeerprojecten voor leerlingen van alle leeftijden en ervaringsniveaus. De RoboMaster EP Core is een ongeëvenaard educatief hulpmiddel met krachtige mechanische accessoires en onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden. En dat begint al bij het feit dat je hem eerste helemaal zelf in elkaar moet zetten!

Hij is gemaakt van staal en  afgewerkt met een strak, futuristisch ontwerp en LED-verlichting. De RoboMaster EP Core is volledig uitgerust met de allernieuwste technologieën. Hij is daarnaast ontworpen voor klassikaal leren omdat de robots op elkaar kunnen reageren.
    De veelzijdigheid voor hardware van derden, zoals LEGO bouwstenen en 3D-geprinte objecten, biedt onbeperkte leeropties en  ontsluit het potentieel en de verbeeldingskracht van leerlingen. De RoboMaster EP Core maakt deel uit van het RoboMaster portfolio van DJI, waar ook de nieuwe Tello drones onder vallen. Deze zijn dus met elkaar te koppelen voor nóg meer uitdaging!
  3. DJI Tello batterij

DJI Tello batterij

Batterij voor de DJI Tello drone.

3 artikel(en)