Learning Resources

6 artikel(en)

1. Botley the Coding Robot koop je bij De Rekenwinkel!

Learning Resources Botley de Robot

Botley is dé ideale manier om jonge kinderen voor het eerst laten programmeren en coderen! Meteen uit de doos aan de slag, voor kinderen vanaf 5 jaar. Deze robot van de nieuwste generatie is 100% schermvrij en vormt een ideale introductie tot programmeren: géén smartphone of tablet vereist!

Botley stimuleert kinderen vanaf vijf jaar tot een basis van programmeren met behulp van logica en programmeren in stappen.Het aanmoedigen van vroege programmeervaardigheden helpt jonge leerlingen bij het kritisch leren denken en bij het oplossen van problemen. Kinderen kunnen Botley eenvoudig programmeren om verschillende acties uit te voeren: ga vooruit (stap voor stap), sla linksaf, sla rechtsaf, achteruit (één stap per keer), detecteer object, vermijd object, maak een geluid, loop, om een stap of een reeks stappen te herhalen. Kinderen kunnen in één reeks maximaal 80 stappen programmeren. Nadat een reeks is geprogrammeerd, druk je op verzenden en zie je Botley bewegen! Eén “stap” is ongeveer 20 cm.

Introduceer slimme logica met de objectdetectiefunctie. Botley heeft LED-lampjes aan de bovenkant die de richting van elke stap weergeven. Botley heeft een speciale sensor aan de onderkant; teken een dikke zwarte lijn en kijk hoe Botley deze volgt.

In deze set vind je:

• Botley de codeerbare robot
      • Gebruiksvriendelijke afstandsbediening
      • Afneembare robotarmen
      • 40 codeerkaarten

Moedig kinderen aan om de codekaarten in de gewenste volgorde te leggen voordat Botley wordt geprogrammeerd. Dit zal kinderen helpen bij het plannen en visualiseren van Botley’s route. Afneembare robotarmen zorgen ervoor dat Botley objecten kan verplaatsen.
    Botley werkt op drie AAA-batterijen (niet inbegrepen). De afstandsbediening werkt op twee AAA-batterijen (niet inbegrepen). De Multilingual activity guide bevat een verscheidenheid aan suggesties voor activiteiten.

2. Botley the Coding Robot koop je bij De Rekenwinkel!

Learning Resources Botley de Robot + Activiteitset

Botley stimuleert kinderen vanaf vijf jaar tot een basis van programmeren met behulp van logica en programmeren in stappen. Het aanmoedigen van vroege programmeervaardigheden helpt jonge leerlingen bij het kritisch leren denken en bij het oplossen van problemen.Kinderen kunnen Botley eenvoudig programmeren om verschillende acties uit te voeren: ga vooruit (stap voor stap), sla linksaf, sla rechtsaf, achteruit (één stap per keer), detecteer object, vermijd object, maak een geluid, loop, om een stap of een reeks stappen te herhalen. Kinderen kunnen in één reeks maximaal 80 stappen programmeren.Nadat een reeks is geprogrammeerd, druk je op verzenden en zie je Botley bewegen! Eén “stap” is ongeveer 20 cm.

3. Botley the Coding Robot koop je bij De Rekenwinkel!

Learning Resources Botley de Robot Accessoires set

Laat Botley kettingreacties in beweging zetten met deze 40-delige accessoireset! Maar STEAM-geïnspireerde uitdagingen met de dominostenen, rollende ballen en zwaaiende hamers.

4. Coding

Learning Resources Botley de Robot Klassenset

Van € 363,90

Voor Excl. BTW: € 288,43 Incl. BTW: € 349,00

Breng codering naar de klas! De Botley Klassenset van Learning Resources bevat alles wat leerkrachten nodig hebben om coderen te introduceren voor leerlingen die nog geen 5 jaar oud zijn. Klaar om direct te gebruiken, leert Botley codeerlessen die meegroeien met de vaardigheden van leerlingen, hoewel ze 100% scherm-vrij werken - geen app, tablet of telefoon vereist! Nadat ze de basiscoderingsopdrachten onder de knie hebben, kunnen leerlingen de geavanceerde functies van Botley gebruiken - inclusief objectdetectie, looping-opdrachten en een modus met zwarte lijnvolgorde - om hem te helpen zijn weg te vinden door hindernisbanen, kettingreactiepuzzels op te lossen of te reizen rond het klaslokaal. Naast het bouwen van vroege codeervaardigheden helpt Botley leerlingen ook om logica, kritisch denken en andere STEM-vaardigheden onder de knie te krijgen.

De 239-delige 'Botley the Coding Robot Classroom Set' wordt geleverd met twee 77-delige Botley the Coding Robot Activity Sets, twee extra 45-delige Botley the Coding Robots en een 41-delige Botley the Coding Robot Action Challenge Accessory Set.

• 100% schermvrije codering - geen app, tablet of telefoon vereist!
    • 239-delige set bevat vier Botley the Coding Robots
    • Ontdek geavanceerde functies, waaronder objectdetectie, lusopdrachten en zwarte lijn volgen
    • Bouw kritische denkvaardigheden door Botley te helpen met het volgen van hindernisbanen of kettingreactiepuzzels op te lossen
    • Perfect voor kinderen vanaf 5 jaar
  5. Learning Resources Code & Go Robotmuis Activiteitenset

Learning Resources Code & Go Robotmuis Activiteitenset

De programmeerbare Code & Go Robotmuis helpt kinderen om een aantal zeer belangrijke basisvaardigheden te ontwikkelen. Maak met behulp van de 30 dubbelzijdige kaarten een weg voor de robotmuis. De Code & Go robotmuis laat zijn ogen knipperen, maakt geluiden, beschikt over twee snelheden en kleurrijke knoppen.

6. Learning Resources Let's Go Code! Activiteitenset

Learning Resources Let's Go Code! Activiteitenset

Kinderen zullen veel plezier hebben tijdens het opbouwen van grove motoriek door te stappen, springen en draaien. Deze set laat kinderen kennis maken met vroege codeer- en programmeerideeën zonder elektronica. De kleurengids bevat voorbeelden van doolhoven en een coderingsoverzicht. Matten meten 25 x 25 cm.

Educatieve voordelen Leerstijl: Visueel, Kinesthetisch, Tactiel Vaardigheidsontwikkeling: kritisch denken, sequentieel denken, probleemoplossing, grove motoriek, richtingsgevoel, volgende richtingen.

6 artikel(en)