SAM Labs Maker Kit V2

Schrijf de eerste review van dit product

In voorraad   Laatste exemplaar

Verzending is op 26/09/2021. Levering is dan de volgende dag!

Breng een wereld van coderen en creëren naar je klas. De Maker Kit zit boordevol verschillende hardware en software en is gemaakt voor het klaslokaal en biedt alles wat je nodig hebt om de creativiteit van je leerlingen te ontketenen.

Breng een wereld van coderen en creëren naar het klaslokaal. De Maker Kit V2 is een geweldige set met een verscheidenheid aan hardware en software en is gemaakt voor het klaslokaal en biedt alles wat je nodig hebt om de creativiteit van je studenten te ontketenen. Dit is de originele STEAM-lesset, die bestaat uit een verscheidenheid aan lesmaterialen, een op flow gebaseerde codeerapp en een breed scala aan draadloze elektronische blokken en accessoires (inclusief exclusieve blokken die niet in andere kits te vinden zijn). De V2 versie komt inclusief micro:bit V2!

Aantal leerlingen: 4-6

Kenmerken en voordelen

•     66+ STEAM-lessen
  •     100+ maker taakkaarten