SAM Labs STEAM Classroom Kit V2

Schrijf de eerste review van dit product

Voorverkoop

Verzending is op 24/10/2021. Levering is dan de volgende dag!

Inspireer de hele klas met deze STEAM-lessencursus op klasgrootte. Leer leerlingen fundamenteel leren en 21e-eeuwse beroepsvaardigheden zoals creativiteit, probleemoplossing en samenwerking via de Classroom-kit die wordt geleverd met responsieve, bluetooth-compatibele blokken die verbinding maken met SAM Space - een gebruiksvriendelijke software die compatibel is met Chromebook, iOS, Windows 10 en Android.

Kenmerken en voordelen

• 66+ lessen
  • Een veelzijdige, leuke en intuïtieve introductiekit
  • Compatibel met LEGO en andere gemakkelijk verkrijgbare lesmaterialen