SAM Labs

SAM Labs biedt alles wat je nodig hebt om de meest boeiende STEAM-leerervaring aan je klas te geven. Het verbindt software en hardware naadloos met lesplannen die een breed scala aan onderwerpen omvatten, waardoor leren over codering toegankelijk, experimenteel, interactief en leuk is.

SAM Labs-kits barsten van draadloze elektronische blokken die elk een eigen persoonlijkheid hebben. Van lampen tot motoren, van schuifregelaars tot zoemers, elk blok met Bluetooth kan via de app verbinding maken met de anderen om iets anders te doen. Druk op een knop om een lampje in te schakelen! Gebruik een lichtsensor om een alarm te activeren! Met de app kunnen leerlingen het gedrag van blokken coderen op elke manier die ze zich kunnen voorstellen, waardoor ze in een paar minuten alles kunnen maken van eenvoudige reacties tot complexe creaties.

Artikelen 1 tot 10 van 20 in totaal

Pagina:

1. Robotica leenkist onderbouw PO

Robotica leenkist onderbouw PO

Willen starten met robots in de onderbouw, maar geen idee waarmee? Probeer dan eens onze gratis leenkist! De kist zit vól met interessante robots voor bij jou in de klas, en komt compleet met ons uitgebreide, Nederlandstalige lesmateriaal en leskaarten. Zo kunnen jullie meteen aan de slag en verlies je geen tijd met het moeten uitzoeken hoe alles werkt.

2. SAMLabs Alpha Kit bij De Rekenwinkel

SAM Labs Alpha Kit

Een inleidende STEAM-leskit bestaande uit een verscheidenheid aan lesmaterialen, een op flow gebaseerde codeerapp en een aantal draadloze elektronische blokken en accessoires. Gebruik de SAM Blocks en de SAM Space-app om klasprojecten met je leerlingen te bouwen en lesplannen te maken.

Aantal leerlingen: 2-3

3. SAM Labs Button

SAM Labs Button

Dit blok is de ultieme schakelaar om je uitvindingen kracht bij te zetten. Je kunt alles gebruiken, van het maken van een deuntje op een zoemer, het veranderen van een slimme deurbel of het bouwen van een instant pizzaknop.

Elk draadloos blok heeft een Bluetooth-chip en oplaadbare batterij erin. Laad je blok eenvoudig op met een Micro USB-oplaadkabel. Bluetooth-dongle voor laptop en laadkabels niet inbegrepen.

4. SAM Labs Buzzer

SAM Labs Buzzer

Dit blok is luid. Het kan muziek en melodieën spelen. Verander gemakkelijk de 18 verschillende noten en geluiden in de app. Stel je eigen alarm in of geef je uitvinding een themalied.

5. SAM Labs Classroom Kit

SAM Labs Classroom Kit

De ultieme STEAM-lesset voor de hele klas, bestaande uit een verscheidenheid aan lesmaterialen, een op flow gebaseerde codeerapp en een overvloed aan draadloze elektronische blokken en accessoires, het is alles wat je nodig hebt om STEAM-leren naar je klaslokaal te brengen. Gebruik de SAM-blokken en de SAM Space-app om klaslokaalprojecten te bouwen en lesplannen te voltooien.

Aantal leerlingen: 30

6. SAM Labs Curious Cars Kit

SAM Labs Curious Cars Kit

Je studenten zullen het leuk vinden om te leren coderen met voertuigen, robots en meer! Download de Curious Cars-app om creaties te programmeren en games te spelen in de SAM Arcade. Maak projecten in de SAM Space-app met de verbeelding van uw leerlingen, SAM-blokken en het handige boek met gekke koele ideeën! Curious Cars is een programmeerkit met alles-in-één-leren, bestaande uit originele projectideeën, een op maat gemaakte code-naar-spel-app, de SAM Space-app op het volgende niveau en een selectie draadloze elektronische blokken en accessoires.

Aantal leerlingen: 4-6

7. SAM Labs Druk Sensor

SAM Labs Druk Sensor

Dit blok is opdringerig. Het geeft je een waarde van 0 tot 100, afhankelijk van de kracht die het voelt. Hoe harder je drukt, hoe meer ruis, helderheid en beweging er zal zijn. Gebruik het om een aanraakgevoelige robotarm te maken of gebruik het om een flipperkast te bedienen.

8. SAM Labs Heat Sensor

SAM Labs Heat Sensor

Dit blok is warm en koud. Het vertelt je de temperatuur en vertelt je blokken hoe te reageren. Gebruik het om je eigen slimme weerstation te bouwen of zet je ventilator aan als het te warm wordt.

9. SAM Labs Laadstation

SAM Labs Laadstation

Laad tot 40 blokken in elke configuratie op met het SAM Labs-laadstation. Station kan op een vlakke ondergrond worden geplaatst of aan een muur worden bevestigd.

10. SAM Labs Learn to Code Alpha Kit

SAM Labs Learn to Code Alpha Kit

Creëer, programmeer en experimenteer met jonge leerlingen met deze krachtige coderingskit. Gebruik bluetooth-compatibele blokken met een blokgebaseerd coderingsplatform (https://studio.samlabs.com/) om fundamentele computationele denkvaardigheden en computer wetenschappelijke concepten aan te leren.

Kenmerken en voordelen

• 50+ lessen
    • 1 micro:bit
    • 3 SAM Labs blokken + accessoires
    • Gratis toegang tot SAM Studio en SAM Blockly
    • Ontworpen voor docenten van alle niveaus van codeerervaring
    • 3 studenten per set

Details:

• Gestructureerd lesmateriaal geschreven door docenten
    • Karaktergestuurd verhaal - Verken SAM Blockly met Sam om computerwetenschappelijke concepten te leren, een programma te coderen, reflecteren en debuggen
    • Meeslepend webgebaseerd codeerplatform en stap voor stap stapinstructies, programmeerhandleidingen en bronnen
    • Blokken zijn draadloos, met gemakkelijk te begrijpen functies, en gemaakt om lang mee te gaan met twee jaar garantie op elke kit.
    • SAM Studio en SAM Blockly zijn compatibel met Google Chrome, Windows en Mac

Wat zit er in de kit?