Ozobot Bit 2.0 Starter Pack Wit

Schrijf de eerste review van dit product

Maak kennis met de meest innovatieve programmeerbare robot! Deze interessante en educatieve Ozobot kan geprogrammeerd worden door middel van kleuren, lijnen en basis programmeertaal. Teken lijnen in verschillende kleuren en maak verschillende kleurcodes waardoor Ozobot verschillende commando’s uitvoert.

Ook kun je dankzij Ozoblockly in een Scratch omgeving Ozobot programmeren in verschillende moeilijkheidsniveaus.

Niet alleen op papier kun je Ozobot van alles laten uitvoeren: ook op een tablet zijn er eindeloze programmeer mogelijkheden! Download de gratis apps (iOS & Android: OzoDraw, OzoLuck, OzoPath and OzoGroove) waar je Ozobot mee samen werkt en teken op je app, of: laat je robot dansen zonder dat je ook maar iets hoeft te tekenen! Er zijn eindeloze mogelijkheden voor urenlang programmeer en codeer vermaak.

Dankzij deze handige set kan je direct van start met je Ozobot!

• Ozobot Bit 2.0 Starter Pack Wit

Dankzij deze handige set kan je direct van start met je Ozobot!

Er worden allemaal handige en leuke dingen meegeleverd, denk aan:
Een setje stiften, uitdagende activiteiten en meer.

Naast de meegeleverde activiteiten kan je het educatieve speelplezier eindeloos uitbreiden met OzoBlockly, Nederlandstalig lesmateriaal en alle andere Ozobot activiteiten.

Wat zit er in de verpakking?

• 1 Ozobot Bit (White)
  • 1 USB oplaadkabel
  • 4 Ozobot uitwisbare stiften
  • 2 Ozobot skins met bijbehorende DIY (Do it yourself) stickers