Complete Lesmap Leerlijn Robotica PO

Schrijf de eerste review van dit product

Voorverkoop

Verzending is op 11/08/2020. Levering is dan de volgende dag!

Hij is er eindelijk: De complete lesmap voor onze leerlijn robotica in de klas! Samen met Lokaal 2.20 hebben we een lesmethode ontwikkeld om robotica op een juiste manier, in een doorlopende leermethode in te zetten in het basisonderwijs.

De lessen zijn opgebouwd in duidelijke fases. Elke robot heeft 3 lessen in 3 fases. Dus in totaal 9 lessen om met jullie robots aan de slag te gaan. En je kunt helemaal zelf bepalen welke robots je krijgt, we maken de mappen helemaal in jullie smaak! De prijs is als volgt opgebouwd: de map kost €25 en daarna betaal je voor iedere extra robot slechts €15.00 voor de leskaarten. Deze kaarten worden gedrukt en in nette mapjes aangeleverd, zodat je zo je eigen map kunt maken.

Beschikbare Robots:

• Onderbouw: Bee-Bot, Qobo, Cubetto, Intelino en Dash
  • Middenbouw: Edison, Blue-Bot, Pro-Bot, Sphero en Dash
  • Bovenbouw: Merge Cube, Edison, Fable, Pro-Bot, Sphero en SAM Labs

Er wordt constant gewerkt aan nieuwe fases, die binnenkort via de website kunnen worden aangeschaft. Zo blijf je bij en kun je telkens meer de verdieping ingaan met de leerlingen.

* Verplichte velden

Beschikbare Robots: